CrazyBulk TestoMax αναθεώρηση: Τι είναι CrazyBulk TestoMax; Πώς λειτουργεί?

Home » Review » testomax » CrazyBulk TestoMax αναθεώρηση: Τι είναι CrazyBulk TestoMax; Πώς λειτουργεί?

Testo-Max Χαρακτηριστικά Αυξήσεις αντοχή και σκληρότητα Διαφημίσεις σημαντικά κέρδη μυών Ενισχύει τη λίμπιντο, σεξουαλική ορμή και την αποτελεσματικότητα σχετίζεται με το φύλο του AIDS λιώσει το λίπος Δεν ενέσεις, λαμβάνονται από το στόμα Δεν prescr

Last Updated on

Testo-Max Χαρακτηριστικά

Testo-Max αναθεώρηση: Κορυφαία τεστοστερόνη Booster για μυς κέρδος - CrazyBulk TestoMax αναθεώρηση: Τι είναι CrazyBulk TestoMax; Πώς λειτουργεί?

 • Αυξάνεται η αντοχή και σκληρότητα
 • Διαφημίζει σημαντικά κέρδη μυών
 • Ενισχύει τη λίμπιντο, σεξουαλική ορμή και την αποτελεσματικότητα σχετίζεται με το φύλο
 • Aids λιώνει το λίπος
 • Δεν ενέσεις, λαμβάνονται από το στόμα
 • Δεν συνταγή, νομική αναβολικό στεροειδές εναλλακτικές
 • Απολύτως καμία παρενέργεια
 • Αποτελέσματα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες
 • Τιμή : $ 59.99

αγοράστε τώρα »

 

Επισκόπηση

CrazyBulk τεστοστερόνη-Max είναι ένα υψηλής αντοχής τεστοστερόνης αναμνηστική εναλλακτική λύση (με στεροειδή), που είναι 100% ασφαλές και όλος-φυσικό. CrazyBulk TestoMax αναθεώρηση: Τι είναι CrazyBulk TestoMax; Πώς λειτουργεί?. Η τεστοστερόνη-Max αποτελείται από δίκλινα τη συγκέντρωση των ενεργειακών συστατικών που βελτιώνουν σημαντικά βαθμούς τεστοστερόνης.

Νομική και φυσική εναλλακτική λύση

Η τεστοστερόνη-Max έχει δημιουργηθεί για την προώθηση της παραγωγής τεστοστερόνης του σώματός σας και να αυξήσει βαθμούς τεστοστερόνης. Αυτό βοηθά στο να γίνει τεράστια κέρδη σας με ασφάλεια και νόμιμα με 100% all-φυσικό διαφορετικά συστατικά.

Κύκλος με Δεν Παρενέργειες

Έρχεται συσκευασμένο με 90 κάψουλες ζελατίνης ανά φιάλη. Η προσφορά διάσταση είναι 3 κάψουλες λαμβάνεται 45 λεπτά πριν από την άσκηση σας. Θα μπορούσατε να το πάρετε για 2 μήνες και 1,5 εβδομάδες μακριά χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Υψηλής αντοχής Φυσικά Συστατικά

Υπάρχουν 12 επιστημονικώς φαίνεται δραστικά συστατικά. Όλα δημιουργήθηκε για να αλληλεπιδρούν καθιστώντας τα επίπεδα της τεστοστερόνης, τη δύναμη, τη δύναμη, την απόδοση και την αύξηση της αντοχής. Δεν θα βρείτε ένα πολύ καλύτερο line up των δοκιμασμένων συστατικών σε αυτά τα σοβαρά ποσά.

Οφέλη από την αύξηση της τεστοστερόνης σας

Testo-Max θα σας βοηθήσει χαμηλότερο σωματικό λίπος, κατασκευάσει άπαχο μυών και να κάνουμε σε περιορισμούς σας. CrazyBulk TestoMax αναθεώρηση: Τι είναι CrazyBulk TestoMax; Πώς λειτουργεί?. Διάφορα άλλα πλεονεκτήματα της βελτίωσης της τεστοστερόνης περιλαμβάνουν ενισχυμένη εστίαση και τα κίνητρα. Καλύτερη διαθέσεις και μειωμένη βαθμούς έντασης, ακόμη και μια μείωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.

 • 100% ακίνδυνη και νόμιμη επιλογή (με στεροειδή).
 • Ενισχύστε τις προπονήσεις σας.
 • Αυξήστε άπαχο μυϊκό ιστό.
 • Συμβάλλει στην αύξηση της σκληρότητας.
 • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από ένα μήνα.
 • Παραγγελία 3 λάβουν 1 δωρεάν.

Πώς τεστοστερόνη Max (Testo-Max) Εργασία;

Το πιο βασικό συστατικό ενισχυτική προέρχεται από το all-φυσικό φυτό Tribulus Terrestris. Αυτή η φυσική φυτό έχει στεροειδείς σαπωνίνες. Αυτές οι σαπωνίνες με τη σειρά του θα αυξήσει ωχρινοτρόπου ορμονική σας πράκτορα (LH) βαθμούς στους όρχεις. Αυτή η ορμόνη ρυθμίζει την παραγωγή τεστοστερόνης σας. Μπορείτε φυσικά να απαιτήσει την τεστοστερόνη για να ενισχύσει το μέγεθος της μυϊκής μάζας, τη δύναμη, τη δύναμη και την αντοχή.

Διπλασιάστε την δύναμη του Ανταγωνισμού

Η τεστοστερόνη Max περιλαμβάνει 100% φυσικά και αγνά αφαίρεση tribulus terrestris. Σε γενικές γραμμές οι σαπωνίνες είναι τυποποιημένα (ή συμπυκνωμένο) σε 45% σαπωνίνες. Αυτή η ανθεκτικότητα των δραστικών συστατικών βελτιώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας με ασφάλεια και φυσικά. Με τη χρησιμοποίηση αυτού του στοιχείου θα έχετε την εμπειρία εκρηκτικός δύναμη, εξωφρενικές ασκήσεις, μέγιστα κέρδη μυϊκού ιστού και υπερ-ταχεία χρόνους αποκατάστασης.

Ποια είναι τα οφέλη της τεστοστερόνης-Max

Eclipse περιορισμούς σας και να εισαγάγει την απόδοσή σας απευθείας δεξιά σε τροχιά με τεστοστερόνη Max. Είναι η ζωτική για να ξεκλειδώσετε πραγματική ικανότητα του σώματός σας.

Κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • SAFE & ΝΟΜΙΚΩΝ (Sustanon) φυσική εναλλακτική λύση
 • ΤΕΡΑΣΤΙΑ Lean κέρδη μυών
 • SUPER Αντοχή & Απόδοση
 • FAST Ανάκτηση Άσκηση
 • ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ λίμπιντο & Stamina
 • ΟΧΙ βελόνες ή συνταγών
 • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες

τα πλεονεκτήματα

 • φαρμακευτική ποιότητα
 • Δεν Παρενέργειες
 • Γρήγορη Αποτελέσματα
 • 100% φυσικά συστατικά
 • Εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα
 • αποδεδειγμένα συστατικά
 • Νόμιμη και ασφαλή
 • Δωρεάν Παράδοση Περιλαμβάνεται στις ΗΠΑ

οι Μειονεκτήματα

 • Η αποστολή μπορεί να διαρκέσει 5-15 ημέρες εξαρτώνται από την τοποθεσία σας.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Testo-Max σε απευθείας σύνδεση »

Η τεστοστερόνη-Max Συστατικά Επεξήγηση

CrazyBulk TestoMax αναθεώρηση: Τι είναι CrazyBulk TestoMax; Πώς λειτουργεί?

D-ασπαρτικό οξύ (DAA)

Πολυάριθμες ερευνητικές μελέτες αποκαλύπτουν ότι η D-ασπαρτικό οξύ (DAA) μπορεί να λειτουργήσει σε 2 μεθόδους. Πρώτο στους όρχεις για να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του Leydig να παράγουν περισσότερο όλα-τα φυσικά τεστοστερόνης.

D-ασπαρτικό οξύ θα μπορούσε επίσης να απολαύσετε την περιοχή του εγκεφάλου τον υποθάλαμο και σηματοδοτούν την υπόφυση να ξεκινήσει πιο all-φυσικό παραγωγής ορμονών.

Μελέτες αποδεικνύουν DAA είναι πολύ αποτελεσματική

Η πιο καλά γνωστό ερευνητική μελέτη που διεξήχθη στην Ιταλία. Το αρσενικό θέματα πήραν συμπληρώματα που περιλαμβάνονται 3120 mg του d-ασπαρτικό οξύ βιταμίνες + Β6, Β12 και φολικό οξύ. Βίωσαν την αύξηση της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της έρευνας 12 ημέρες.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris είναι ένα συμπλήρωμα φυτικής προέλευσης που έχει στεροειδείς σαπωνίνες. Αυτές οι σαπωνίνες έχουν αποκαλυφθεί για να αυξήσετε φυσικά την τεστοστερόνη οδηγεί σε μυϊκή μάζα ανάπτυξης, αυξημένη αντοχή και βελτιωμένη απόδοση σπορ.

Στεροειδείς σαπωνίνες είναι ένας από ένα από τα πιο ισχυρά και πιο αξιόπιστα από αυτά τα σαπωνίνες. Είναι η ενεργητική συστατικό σε Tribulus Terrestris που είναι υπεύθυνοι για την τόνωση της ορμονικό παράγοντα ωχρινοτρόπου (LH) και την αύξηση των βαθμών τεστοστερόνης. Αυτό θα πρέπει να είναι μια βάση για κάθε ατομικό σχεδιασμό για να ενισχύσει τη δύναμη και μυϊκό ιστό κέρδη.

Panax Ginseng

Νοείται πρωτίστως ως προσαρμογόνο. Adaptogens βοηθήσει το σώμα να προσαρμοστεί σε ζωτικά ανησυχίες των διαφόρων ειδών. Αυτές θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα όπως ζεστασιά, δροσερό, άσκηση, τη ζημία, την πείνα υπόλοιπο, επιβλαβή άμεση έκθεση, ακτινοβολία, μόλυνση, ή συναισθηματικό στρες. Σε μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε παιδιά με μειωμένα επίπεδα γονιμότητας διαπίστωσε ότι η συμπλήρωση με Panax Ginseng θα μπορούσε να αυξήσει την τεστοστερόνη.

Αυτό συνιστά Panax έχει την ικανότητα να σταθεροποιηθεί το επίπεδο της τεστοστερόνης. Μια έρευνα σε αρουραίους χρησιμοποιώντας Panax Ginseng σε 1% ή 5% της κατανάλωσης τροφής τους ανακάλυψαν ότι η τεστοστερόνη ένα τμήμα του ομίλου παρουσίασαν μια ώθηση στο 162% της βασικής γραμμής.

Τριγωνέλλα

Fenugreek Ουσία σε ιατρικές μονοπάτια πρότυπο τριγωνέλλας έχει αποδειχθεί για να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία. Ομοίως βοηθά τη διατήρηση σεξ που σχετίζονται με ευεξίας και μυϊκό ιστό μάζα και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Η ομάδα των γλυκοζιτών σαπωνίνη που έχει Fenugreek είναι κυρίως πρότυπο ή συμπυκνωμένο.

Τριγωνέλλα Κλινική Μελέτη

Μια έρευνα των 49 ατόμων ολοκλήρωσε τη δοκιμή ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, 26 έλαβαν το καθιερωμένο fenugreek και 23 απόκτηση χάπι ζάχαρης. Όλα τα θέματα εξετάστηκαν σε τρία χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της δοκιμής οκτώ εβδομάδων. Ένα από τα πιο ενθαρρυντικά παρατηρήθηκαν στις μετρήσεις της εντελώς ελεύθερης τεστοστερόνης. Εκείνοι που λαμβάνουν τυποποιηθεί τριγωνέλλας αποκάλυψε σχεδόν 100 τοις εκατό αύξηση σε δωρεάν τεστοστερόνης. Επίσης, έχουμε κατά νου ήταν μια σημαντική ώθηση στην άνω και μειωμένη αντοχή του σώματος.

Βιταμίνες Β5, Β6

Όλες οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β βοηθούν το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σωστά σε ζάχαρη. Η ζάχαρη είναι το καύσιμο του σώματος και «καίγεται» για να δημιουργήσει την ενέργεια. Αυτές οι βιταμίνες περιγράφονται ως βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Βοηθούν επίσης το σώμα μεταβολίζουν τα λίπη και τα υγιή πρωτεΐνη. Αυτές οι πολύτιμες βιταμίνες εγκατάσταση B που απαιτούνται για υγιές δέρμα, τα μαλλιά, τα μάτια και το συκώτι. Μπορούν επίσης να επωφεληθούν το νευρικό σύστημα βοηθώντας να λειτουργήσει σωστά.

Η βιταμίνη D3

Τα οφέλη της βιταμίνης D αμέτρητες όπως η καρδιά, νεύρο και την υγεία του θυρεοειδούς και ευεξίας. Πόροι αποτελούνται από μουρουνέλαιο και τα ψάρια όπως ο σολομός, το σκουμπρί. Η βιταμίνη D βοηθά με την υποστήριξη ολόκληρου του σκελετικό σύστημα σας, η οποία είναι μια βασική δομή για την μυϊκή μάζα building.Vitamin D συνδέεται με υποδοχείς που βρίσκονται στην αδένες ζωτικής σημασίας για την παραγωγή δοκιμών στο σώμα. Επιπλέον βοηθά να παρεμποδίσει τη διαδικασία όπου η τεστοστερόνη transformeds σε οιστρογόνα στον οργανισμό.

Σελήνιο

Το σελήνιο είναι γνωστό ως ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο. Το σελήνιο είναι ένα κλειδί στην αποφυγή της κυτταρικής βλάβης από την δωρεάν ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι κύτταρα με μια λείπει από την κρίσιμη σωματιδίων. Αυτά τα κατεστραμμένα κύτταρα μπορεί να είναι η αρχή παράγοντας για ασθένειες. Αντι-οξειδωτικά, όπως το σελήνιο είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία και την ευεξία μας, καθώς γερνάμε. Μειώνοντας αυτές τις εντελώς ελεύθερες ρίζες που έχουν περιληφθεί στη διαδικασία της γήρανσης.

Ψευδάργυρος

Η ποσότητα των ενισχύσεων ψευδαργύρου για τη ρύθμιση της τεστοστερόνης στο σώμα σας. Τα οφέλη είναι ότι ο ψευδάργυρος βοηθά σύνθεση υγιών πρωτεϊνών, την επισκευή των μυών και την ανάπτυξη των μυών μάζα. Ο ψευδάργυρος επιτρέπει ανδροστενεδιόνη που πρέπει να γίνουν σωστά σε τεστοστερόνη. Ομοίως βοηθά να σταματήσει η μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα (όπως ακριβώς και η βιταμίνη D).

 
κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Testo-Max σε απευθείας σύνδεση ΤΩΡΑ »

Υπάρχουν παρενέργειες;

Testo-Max περιλαμβάνει 100% όλα-φυσικά ενεργά συστατικά που είναι ασφαλές για σας. Μερικά άλλα είδη εκεί έξω είναι πραγματικά προ-ορμόνες ή στεροειδή. Testo-Max είναι 100% καθαρή, συνηθισμένη απλή φόρμουλα με τίποτα κρύβονται. Απλά αγνά φυσικά συστατικά σε υψηλή μείγμα δύναμη που λειτουργεί απίστευτα καλά.

συνιστώμενη δοσολογία

Απλώς πάρτε 3 κάψουλες 45 λεπτά πριν την άσκηση σας. Προτείνεται ότι μπορείτε απλά να Testo-Max για 2 μήνες μετά την κόψει ή 1,5 εβδομάδες. Οι φιάλες έχουν μια προσφορά 1 μήνας ή 90 χάπια.

Πού να αγοράσετε Testo-Max

Αν θα ήθελαν να αγοράσουν αυτό το εξαιρετικά κατετάγη συμπλήρωμα, παράγεται από την ομάδα στο Crazy Μαζική και είναι μόνο άμεσα διαθέσιμη για να αγοράσει από την κεντρική ιστοσελίδα Μαζική Crazy.

Αυτό το προϊόν έχει δωρεάν αποστολής στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, και υπάρχει μια μικρή χρέωση διανομής, εάν ζείτε κάπου αλλού στον πλανήτη, και προς το παρόν μπορείτε σήμερα να αγοράσετε 2 πάρετε 1 δωρεάν και αν σκέφτεστε να χρησιμοποιούν αυτό το στοιχείο για ένα πλήρης κύκλος 2 μηνών, όπως συνιστάται.

Αν θα θέλαμε να αγοράσει αυτό το εξαιρετικά κατετάγη συμπλήρωμα, που έχει δημιουργηθεί από την ομάδα στο Crazy Μαζική και είναι διαθέσιμη μόνο για να αγοράσει από την κύρια Crazy Μαζική web site.

Testo-Max Έκπτωση Προσφορές Καλύτερη τιμή Αγοράζω απο το Ιντερνετ
1 φιάλη (1 μήνας Προμήθεια) $ 59.99 αγοράσουν »
2 μπουκάλια (2 Μήνες Προμήθεια) + 1 φιάλη Δωρεάν $ 119.98 αγοράσουν »
4 μπουκάλια (4 Μήνες Προμήθεια) + 2 Φιάλη Δωρεάν $ 179.97 αγοράσουν »

τελική απόφαση

Σε αυτή την αξιολόγηση, προσδιορίσαμε τεστοστερόνη-Max ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά όλα-τα φυσικά κατασκευαστές σώμα ενισχυτές τεστοστερόνης στην αγορά. Όπως έχετε πραγματικά ελεγχθεί σε αυτήν την αναθεώρηση αυτή είναι μόνο μία από τις πιο αποτελεσματικές φόρμουλες για ακραίες κέρδη.

Δεν νομίζω ότι μπορείτε να πάει στραβά με αυτό το κορυφαίο προϊόν ποιότητας για τους εξής λόγους:

 • Testo-Max περιέχει 12 πολύ αποτελεσματικά συστατικά σε ένα κλινικά σχεδιασμένο τύπο.
 • Παίρνετε υψηλής αντοχής ενεργά συστατικά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο τεστοστερόνης σας.
 • Testo-Max σίγουρα θα σας βοηθήσει να πάρετε γρήγορα αυξανόμενη αποτελέσματα και κέρδη σκληρότητα.
 • Επίσης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις ΗΠΑ.

CrazyBulk TestoMax αναθεώρηση: Τι είναι CrazyBulk TestoMax; Πώς λειτουργεί?

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Testo-Max από την επίσημη ιστοσελίδα »

FLASH SALE 20% OFF »