Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | χτίσει το μυ

Home » Review » testogen » Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | χτίσει το μυ

Testogen πιθανολογούμενα πλεονεκτήματα: Αύξηση άπαχο μυϊκή μάζα ιστού Πολύ περισσότερο σκληρότητα και αντοχή Βελτίωση μυϊκού τόνου ιστού εξάλειψη επιπλέον σωματικό λίπος βοηθά να αναπτύξουν εστίαση Rais

Last Updated on

Testogen πιθανολογούμενα πλεονεκτήματα:

Testogen - The Best τεστοστερόνη Booster 2016 - Αγοράζοντας Testogen - τεστοστερόνη Booster στη χώρα σας Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | χτίσει το μυ

 • Η αύξηση της μυϊκής μάζας του μυϊκού ιστού
 • Πολύ περισσότερο σκληρότητα και αντοχή
 • Η βελτίωση μυϊκό τόνο των ιστών
 • Η εξάλειψη επιπλέον σωματικό λίπος
 • Συμβάλλοντας στην ανάπτυξη εστίαση
 • Η αύξηση ισχύος
 • Βελτίωση κατάσταση του νου

αγοράστε τώρα »

Testogen Επισκόπηση

TestoGen είναι μια κλινικά αναπτύχθηκε, ανώτερη υψηλής ποιότητας φυσικό τεστοστερόνης στοιχείο αναμνηστική. Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | Οικοδόμηση των μυών. Η τριών δρόμων τύπου δραστηριότητα στοχεύει σε 3 διαφορετικά στοιχεία της συνολικής υγείας σας. Αυτά τα οφέλη για την υγεία είναι να ενισχυθεί, Boost, Hone.

Σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής μάζας σας και την οικοδόμηση άπαχο μυών. Θα μπορούσε να προωθήσει το σώμα σας να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης και ανεβάζουν βαθμούς τεστοστερόνης. Η προκύπτουσα ώθηση στην τεστοστερόνη θα γυρίσει σε σίγουρα πλεονέκτημα με φυσική κατάρτιση, την αντοχή και την απόδοσή σας.

Έρχεται συσκευασμένο με κάψουλες 120 ζελατίνη. Το μέγεθος προσφορά είναι 4 κάψουλες (κάθε μέρα). Θα μπορούσατε να πάρετε συνεχώς χωρίς παρενέργειες και θα μπορούσατε να πάρετε ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας μεταξύ περιεκτών, αν ευνοούνται.

TestoGen τεστοστερόνη Booster συστατικά . Υπάρχουν 8 κύριες ενεργητικός συστατικά. Υπάρχουν 4 εξαρτήματα για τη δοκιμή ενισχύοντας το υπόλοιπο στόχευσης είναι πλήρη υποστήριξή της υγείας. Δημιουργήθηκε για να αλληλεπιδρούν για να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας και να αυξήσει την συνολική υγεία και ευεξία.

Τα οφέλη της αύξησης τεστοστερόνης. TestoGen θα σας βοηθήσει μειωμένη σωματικού λίπους και τη βελτίωση της λίμπιντο σας. Άλλα οφέλη αποτελούνται από μεγαλύτερη έμφαση και έμπνευση. Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | Οικοδόμηση των μυών. Πολύ καλύτερη διάθεση και μειωμένη βαθμούς έντασης, επίσης, μια μείωση της χοληστερόλης και υψηλή αρτηριακή πίεση.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Testogen σε απευθείας σύνδεση »

Πώς λειτουργεί το TestoGen;

TestoGen περιέχει δύο ενισχυτές δοκιμής και συστατικά υποστήριξη. TestoGen σημαντική αναμνηστική μέρη είναι οι άριστες ποσότητες D’ασπαρτικό οξύ και Tribulus Terrestris. Έχει το πλεονέκτημα να λάβει ενίσχυση της σημαντικής lineup της ανώτερη υποστήριξη ενεργά συστατικά όπως Τριγωνέλλα και Panax Ginseng. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που ορίζεται στην περιοχή συστατικά αυτής της επανεξέτασης.

TestoGen σας βοηθά να καθορίσει μια σειρά από πράγματα ταυτόχρονα. Ζητήματα όπως η περίσσεια σωματικού λίπους, χαλαρό και πλαδαρό μυϊκούς ιστούς, χαμηλή λίμπιντο και τη σεξουαλική απόδοση, υψηλή χοληστερόλη, απουσία έμπνευσης, κόπωση, ανεπαρκείς αντοχή, ερεθισμός, η κακή εστίαση και διάφορα άλλα φρικτά σημάδια και τα συμπτώματα που διαθέτουν με χαμηλό βαθμό τεστοστερόνης.

Με φυσικό τρόπο, TestoGen αυξάνει την φυσική σας παραγωγή τεστοστερόνης. Αξιοποιώντας TestoGen θα βοηθήσει να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για να σας προσφέρουν όλα αυτά τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα:

 • Μεγεθύνει τις προπονήσεις σας.
 • Συντρίψτε τον ανταγωνισμό στη δουλειά ή στον αθλητισμό;
 • Μεγαλύτερη συγκέντρωση και να επικεντρωθεί μπορείτε να βγείτε έξω, να αναλάβει την αντιπολίτευση και να κερδίσει!
 • Προώθηση της λίμπιντο σας σε νέα ύψη και να εκτιμήσουν την κορυφαία απόδοση στην κρεβατοκάμαρα.
 • Πάρτε mojo σας πίσω με TestoGen!

TestoGen τεστοστερόνη Τριπλή Δράση μπορεί να σας βοηθήσει με αυτά τα πρόσθετα οφέλη για την υγεία:

 • Βοηθήματα για την ελαχιστοποίηση του σωματικού λίπους, και αναπτύσσει το μυαλό και το σώμα.
 • Πολύ περισσότερο κίνητρο σε μια πιο μυώδης σώμα!
 • Άσκηση πιο δύσκολη και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με περισσότερη δύναμη
 • Υγιεινή και ισορροπημένη καρδιά με την ελαχιστοποίηση της χοληστερόλης.
 • Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για το σώμα σας;

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Testogen σε απευθείας σύνδεση »

Testogen Κύρια συστατικά

συμπλήρωμα testogen γεγονότα - Πού να βρείτε Testogen - Η τεστοστερόνη Agent δύναμη στη χώρα σας Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | χτίσει το μυ

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ενισχυτικό ποιότητας φυσικό τεστοστερόνης γίνεται με έξοδα συστατικά. Πραγματικά δεν μειώνει οποιοδήποτε είδος των άκρων εδώ σε σύγκριση με τις πολυάριθμες, οι ποσότητες συστατικών είναι εντυπωσιακά. Αυτά τα φυσικά ενεργά συστατικά είναι αυτά που φαίνονται στη βελτίωση της τεστοστερόνης. Αυτό δεν είναι σίγουρα ένα από αυτά τα φθηνά ενισχυτών συμφωνία τεστοστερόνης με μικρές ποσότητες που είναι αναποτελεσματικά και ένα κυνηγητό άγριου χήνα.

TestoGen φυσικά συστατικά που εξηγείται

D-ασπαρτικό οξύ (DAA)

Πολυάριθμες μελέτες μελέτη αποκαλύπτει ότι η D-ασπαρτικό οξύ (DAA) θα μπορούσε να λειτουργήσει με 2 τρόπους. Αρχικά στους όρχεις για να ενεργοποιήσετε τα κύτταρα Leydig να αναπτύξουν περισσότερο όλα-τα φυσικά τεστοστερόνης. D-ασπαρτικό οξύ θα μπορούσε επιπλέον να λάβει στην περιοχή του εγκεφάλου τον υποθάλαμο και σηματοδοτούν την υπόφυση για να ξεκινήσει πιο all-φυσική παραγωγή ορμονών.

Μελέτες αποδεικνύουν DAA είναι αποτελεσματική

Ένα από τα πιο καλά αναγνωρισμένη ερευνητική μελέτη που διεξήχθη στην Ιταλία. Το αρσενικό θέματα πήραν συμπληρώματα που αποτελείτο από 3120 mg του d-ασπαρτικό οξύ βιταμίνες + Β6, Β12 και φολικό οξύ. Βίωσαν την αύξηση της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της ερευνητικής μελέτης 12 ημερών.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris είναι ένα συμπλήρωμα φυτικής προέλευσης το οποίο αποτελείται από στεροειδείς σαπωνίνες. Αυτές οι σαπωνίνες έχουν αποκαλυφθεί για να ενισχύσει φυσικά τεστοστερόνης να επιφέρει ανάπτυξη μυϊκού ιστού, ενισχυμένη αντοχή και βελτιωμένη αθλητική απόδοση. Protodioscin είναι το πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από αυτές τις σαπωνίνες. Protodioscin είναι η ενεργειακή συνιστώσα στο Tribulus Terrestris που είναι υπεύθυνοι για την τόνωση της ορμονικό παράγοντα ωχρινοτρόπου (LH) και την αύξηση των βαθμών τεστοστερόνης. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια βάση για όποιον θέλει να αυξήσει την ανθεκτικότητα και κέρδη μυών.

Panax Ginseng

Γνωστή κυρίως ως προσαρμογόνο. Adaptogens βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε κρίσιμες αγωνίες των διαφόρων ειδών. Αυτά μπορεί να είναι σημεία, όπως ζέστη, κρύο, σωματική προσπάθεια, τραύμα, στέρηση ύπνου, επικίνδυνη έκθεση σε ακτινοβολία, μόλυνση, ή συναισθηματικό στρες και το άγχος. Σε μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη σε άνδρες με μειωμένα επίπεδα γονιμότητας βρίσκεται ότι η συμπλήρωση με Panax Ginseng μπορεί να ανυψώσει την τεστοστερόνη. Αυτό υποδηλώνει ότι Panax έχει την ικανότητα να σταθεροποιεί βαθμό τεστοστερόνης. Μια ερευνητική μελέτη σε αρουραίους χρησιμοποιώντας Panax Ginseng σε 1% ή 5% της πρόσληψης τροφής τους, βρήκαν ότι η τεστοστερόνη αποτελεί μέρος του ομίλου παρουσίασαν μια ώθηση στο 162% του προτύπου.

Τριγωνέλλα

Fenugreek Απόσπασμα στην επαγγελματική διαδρομές πρότυπο τριγωνέλλας έχει αποκαλυφθεί για την ενίσχυση της λίμπιντο. Επίσης, βοηθά στη διατήρηση του σεξ που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία και την μυϊκή μάζα ιστού και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Η ομάδα των γλυκοζιτών σαπωνίνη που τριγωνέλλα είναι τυποποιημένο σε 50% ονομάζεται Fenuside. Πενήντα-πέντε άτομα τελείωσε την ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη, με 29 απόκτηση του τυποποιημένου fenugreek και 26 να πάρει το εικονικό φάρμακο. Όλα τα θέματα εξετάστηκαν σε τρεις περιόδους καθ ‘όλη τη δοκιμή οκτώ εβδομάδων. Το μεγαλύτερο κίνητρο παρατηρήθηκαν στις μετρήσεις της ελεύθερης τεστοστερόνης. Όσοι παίρνουν τυποποιημένα τριγωνέλλας έδειξε σχεδόν 100 τοις εκατό αύξηση σε δωρεάν τεστοστερόνης.

Ψευδάργυρος

Το ποσό του ψευδαργύρου βοηθά στον έλεγχο της τεστοστερόνης στο σώμα σας. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι ο ψευδάργυρος βοηθά την πρωτεϊνική σύνθεση, των μυών στερέωσης και την ανάπτυξη των μυών. Ο ψευδάργυρος επιτρέπει ανδροστενεδιόνη που πρέπει να γίνουν σωστά σε τεστοστερόνη. Βοηθά επίσης εγκαταλείψει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα δεξιά (όπως και βιταμίνης D).

Βιταμίνες Β2, Β5, Β6

Όλες οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β βοηθούν το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε γλυκόζη. Η γλυκόζη είναι το καύσιμο του σώματος και είναι “λιώσει” για την παραγωγή ενέργειας. Αυτές οι βιταμίνες αναφέρονται ως βιταμίνες Β εγκατάσταση. Μπορούν επιπλέον να βοηθήσει το σώμα μεταβολισμό των λιπών και των πρωτεϊνών. Αυτές οι πολύτιμες βιταμίνες του συμπλέγματος Β που απαιτείται για υγιές δέρμα, τα μαλλιά, τα μάτια και το συκώτι. Μπορούν επίσης να επωφεληθούν τα νεύρα βοηθώντας το να λειτουργήσει σωστά.

Σελήνιο

Το σελήνιο είναι γνωστό ως ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο. Το σελήνιο είναι ένα είδος στην πρόληψη της κυτταρικής αποζημίωση από το κόστος των ελευθέρων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες είναι κύτταρα με μια λείπουν σημαντικά σωματιδίων. Αυτά έβλαψε τα κύτταρα μπορεί να είναι το σημείο εκκίνησης για τις ασθένειες. Αντι-οξειδωτικά, όπως το σελήνιο είναι ζωτικής σημασίας για την ευεξία μας, καθώς γερνάμε. Επιβράδυνση αυτές τις ελεύθερες ρίζες, που παίζουν ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης.

Η βιταμίνη D3

Τα οφέλη της βιταμίνης D πολλά, όπως η καρδιά, νεύρο και την υγεία του θυρεοειδούς και ευεξίας. Πόροι αποτελούνται από μουρουνέλαιο και τα ψάρια όπως ο σολομός, το σκουμπρί. Η βιταμίνη D ενισχύσεων με την υποστήριξη όλο το σκελετικό σύστημα σας, το οποίο είναι ένα βασικό θεμέλιο για την μυϊκή μάζα building.Vitamin D συνδέεται με υποδοχείς που βρίσκονται στην αδένες σημαντικό για τη δημιουργία εξέταση στο σώμα. Επιπλέον βοηθά να παρακωλύσουν τη διαδικασία όπου η τεστοστερόνη μετατρέπεται σε οιστρογόνα στον οργανισμό.

Testogen αναθεώρηση: Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Οι υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά είναι ακίνδυνη για εσάς. Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | Οικοδόμηση των μυών. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα στοιχεία που είναι στην πραγματικότητα προ-ορμόνες αυτό είναι μια ακίνδυνη all-φυσικό στοιχείο. Testogen επαληθεύεται, απλό και βασικό. Απλά καθαρά όλα-φυσικά συστατικά στο σωστό συνδυασμό για να λειτουργήσει με επιτυχία.

Αγοράζοντας Testogen - τεστοστερόνη Booster στη χώρα σας Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | χτίσει το μυ

Testogen Συνιστώμενη δοσολογία

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο, απλά μένουν με τέσσερις κάψουλες την ημέρα με το φαγητό που ταιριάζει βολικά στην ημέρα με την ημέρα σας ρουτίνα. Δεν ποδηλασία και να σβήνουν, όπως ορισμένα συμπληρώματα. Οι φιάλες έρχονται με μια προμήθεια τριάντα ημερών ή 120 κάψουλες. Ως παράδειγμα θα μπορούσατε να πάρετε 2 το πρωί και 2 το απόγευμα ή το βράδυ. Της πρότεινε να μην ξεπερνούν 4 χάπια σε 1 μέρα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Λίγοι οι προμηθευτές θα έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να σταθεί πίσω από το προϊόν τους και να παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Νομίζω ότι προσπαθεί το στοιχείο έξω είναι ένα “δεν brainer” με όλα τα οφέλη για την υγεία και την ευεξία και ένα 60-ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

τελική απόφαση

Πρέπει πραγματικά να αισθάνονται TestoGen είναι ένα από τα καλύτερα ενισχυτές τεστοστερόνης στην αγορά. Επί του παρόντος, το στοιχείο αυτό συνδέεται για # 1 Top Rated ενισχυτές τεστοστερόνης. Testogen αναθεώρηση: Φυσικό Testosteron Booster | Οικοδόμηση των μυών. Επίσης, έχει μια εγγύηση επιστροφής μετρητών 60 ημέρες. Όπως έχετε διαβάσει σε αυτή την μαρτυρία αυτή είναι από τις καλύτερες.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Testogen και Ποιο είναι το κόστος;

Testogen μπορούν να αγοραστούν στην επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο. Αν καταφέρετε να εντοπίσετε αυτό το προϊόν αλλού, να είναι πολύ προσεκτικοί, όπως την υψηλή του ποιότητα μπορεί να είναι κάτω από αβέβαιες. Μπορείτε πιθανώς να παρέχονται τα ποσοστά μείωσης των τιμών, ειδικά αν πρόκειται να πάρετε τη χονδρική στοιχείο. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να αγοράσετε τρία δοχεία για την τιμή των δύο, ή πέντε για την τιμή των 3. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό του δανείου. Το στοιχείο δεν είναι πραγματικά άμεσα διαθέσιμα για την Amazon, Walmart ή ΚΕΙ.

Πακέτο # 1 είναι μια προσφορά ενός μηνός (120 κάψουλες) είναι προς το παρόν $ 54.95 (πρώην $ 59.95). Αυτό διασπά σε μόλις $ 1,83 κάθε προσφορά.

Πακέτο # 2  αγοράζετε 2 και να αποκτήσουν ένα κόστος χωρίς για την προμήθεια 3 μήνες (συνολικά 360 κάψουλες) σε $ 119.95 (πρώην $ 179.95). Αυτό διασπά σε μόλις $ 1,33 ανά μερίδα.

Πακέτο # 3  αγοράζετε 3 και να λάβει δύο δωρεάν για την προμήθεια πέντε μηνών! Το κόστος είναι $ 179.95, μια μείωση από $ 299,75. Αυτό αναλύεται σε $ 1,26 ανά μερίδα και μακράν το καλύτερο πακέτο. Συμβαίνει επίσης να είναι η πιο αποτελεσματική προσφορά για οποιοδήποτε είδος της τεστοστερόνης αναμνηστική έχουμε αξιολογηθεί.

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Save $10.00 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 BOTTLE FREE
$119.99
Retail: $209.99
Save $90 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE EBOOK
$179.95
Retail: $349.99
Save $170 Right Now!
buy at the official website »

Testogen έχει λάβει την πρώτη θέση ως η συνολική # 1 τεστοστερόνη Booster στην αγορά. Ελπίζουμε να σας άρεσε διαβάζετε αυτό το επανεξέταση TestoGen !

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Testogen από την επίσημη ιστοσελίδα »

FLASH SALE 20% OFF »